Stall Jälsta

Presentation

URL:    http://stalljalsta.bloggplatsen.se
Registrerad:    2011-01-25 19:08
Senast inloggad:    2012-05-12 12:20
Bloggtitel:    Stall Jälsta
Förnamn:   
Efternamn:    Johansson
Län:    Uppsala län
Kommun:    Östhammar
Ort:    Alunda
Intressen:   

Vi är två systrar som heter Ebba och Klara. Ebba är 20, fyller 21 i juni och Klara är 17 och fyller 18 i augusti. Vi bor utanför Alunda ute i skogen på en gård. Byn som vi bor i heter Jälsta och består av ett tiotal hus. 


När vi inte är i stallet så jobbar Ebba som undersköterska och Klara går på gymnasium (GUC- media med inriktning radio). Klara har även ett stort intresse för att fota och det är hon som har tar/tagit 98 % av bilderna på bloggen.


Våra hästar är Micro och Brian Little. Micro är en new forest valack som är född 1988 på 139 cm hög. Vi har haft honom i vår ägo sedan 4 år tillbaka, innan dess hade vi honom på foder i 4 år. Han är tävlad lite i tidigare år och har varit en riktig allround häst, men dock inte körd. Han utbildad ungefär LB/LB i dressyr och hoppning. 


Brian Little är en varmblodig travare på 167-168 cm hög och är född 2002. Det är Ebba som äger Brian och hon har ägt honom i 4 år i sommar. Brian är aldrig startad i trav men hade gjort provjobb, även provjobbad i monté. Han är under utbildning som har nu kommit i ordning med muskler och ordentlig träning. Förhoppningsvis kommer Ebba och Brian börja träna för tränare regelbundet under våren. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se