Stall Jälsta

Senaste inläggen

Av Johansson - 23 januari 2012 19:12

 

/ Klara... och Micro

ANNONS
Av Johansson - 23 januari 2012 19:00

 


/ Klara

ANNONS
Av Johansson - 19 januari 2012 17:28

                     


Av Johansson - 10 januari 2012 11:36

I natt har det kommit lite snö, sådär lagom fint så att det blir ett vitt fint täcke på marken. Både jag och hästarna tog en sovmorgon i morse eftersom dom kom in ganska sent igår och jag kom i säng sent. 


Idag har jag tänkt mig backträning med Brian för att bli av med en del enrgi som han samlat på sig. Vi ska pumpa ordentligt så både jag och Brian blir slutkörda. Förhoppningsvis kanske vi får med oss Klara och Micro men det återstår och se. 


Imorgon har jag tänkt köra ett lösgörnade pass på ängen för att sen får han en vila på tre dagar då jag åker ner till Jimmy över helgen. Sen är det bara att börja om med att göra sigav med hans energi haha. 


Har inte så mycket mer att säga, men det blev i alla fall ett litet inlägg. 


/ Ebba

Av Johansson - 8 januari 2012 20:33

Bilder på sadeln från idag!

 

Det känns faktiskt som att den vill åka fram en aning vid ridning, men det ska nog gå att lösa genom en svängd sadelgjord, hoppas på att hitta en till rimligt pris med rätt färg och längd... leta leta...


Mr. Micro!


/Klara 
  

Av Johansson - 6 januari 2012 11:40

Nu blir det ut i kylan på en ridtur med Mr.Micro


 

Micro i förrgår


/ Klara

Av Johansson - 6 januari 2012 11:25

Hello! I julhelgen kom vi fram till att Micro skulle få en ny sadel, då den gamla ligger väldigt dåligt. Så nu för några dagar sedan började jag kolla på några sadlar och mejlade. En kvinna hade en svart Zaldi sadel till bra pris som hade legat på en D-ponny, så tog kontakt med henne och lånade hem sadeln. 

När vi provade den på Micro låg den så bra som den egentligen kan (som vi tror iaf, inga experter) sadeln ligger väl 99% bra, och 1% är att jag tror det åker fram några millimeter vid ridning, men det ligger så pass bra att det räcker för det priset vi fick på sadeln och för att han varken tävlas och att han börjar bli till åren. 

Knasigt men kul att första sadeln låg så pass bra! slippa hålla på med sadlar fram och tillbaka... / Klara

Av Johansson - 2 januari 2012 16:44

Hej!

I veckan beställde Ebba och jag lite från Hööks rean, jag ett schabrak och Ebba en ridväst! Sakerna anlände nu i veckan men jag har inte haft tid att använt/provat schabraket på Micro. Hade tänkt göra det idag men det är/var sånt himla pissväder så var inte sugen att gå ut... Men imorgon så ska det nog bli av :) 114 kr gick schabraket lös på iaf!


Bild på schabraket.

   

En närbild.

/ Klara

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se